Extra accessoires

Kerri Krat Kerri Krat 2
Available
Extra accessoires

Kerri Krat

Kerri
Krat001
€ 24,99
Kerri Crat is een reeks van hippe, sterke fietskratten die op de voordrager van uw fiets kunnen worden bevestigd. Neemt u vaak tassen, boodschappen of andere spullen mee door de stad en vindt u het vervelend om dit allemaal te moeten dragen of achterop te nemen, dan biedt de Kerri Crat uitkomst. Ze zijn gemaakt van HDPE-kunstof dat tot één van de...
Basil Mara - dubbele fietstas - zwart
Available
Fietstassen

Basil Mara - dubbele fietstas - zwart

Basil
FIETSTAS001
€ 25,00
De Basil Mara is een dubbele fietstas in een zwarte uitvoering. Deze stijlvolle fietstas is geschikt bevestiging aan de bagagedrager van een dames- of herenfiets.
Dubbele Fietstas Basil Boheme Indigo 35 Liter
Available
€ 69,99
Een hippe dubbele fietstas van Basil. Met een moderne print. Het metariaal is van waterafstotend polyester. De binnen voering is makkelijk afte sluiten door middel van een trekkoord. Stevige dubbele kliksluiting voor het slutien van de vakken
Dubbele Fietstas Basil Go Grey Melee 32 Liter
Available
€ 49,99
De klassieke dubbele fietstas van Basil. Met een neutrale uistraling en dus geschikt voor elke fiets. Dubbele zijvakken met elastiek bandjes en reflectie eromheen.
Available
€ 49,99
Dit is een klassieker in de Basil collectie. Dubbele tas met neutrale uitstraling misstaat op geen enkele fiets. Het hoofdcompartiment wordt gesloten met een trekkoord. De tas heeft dubbele zijvakken met een elastische band en extra reflectie rondom.

Filteren op

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking

Budget Bike gebruikt cookies. Zie onze Privacy Policy voor meer informatie.