Bezorgfiets Leiden

 

Op zoek naar de oplossing voor uw bezorgingen? Lees nu alles over Budget Bike Delivery E-bike.(TIJDELIJK NIET LEVERBAAR)

Deze E-Bike is speciaal ontwikkeld voor bezorgdiensten en wordt deze continu verbeterd met de nieuwste technieken. De Budget Bike Delivery E-Bike biedt een kostenbesparende, duurzame en innovatieve oplossing voor het bezorgen van uw pizza’s, maaltijden, medicijnen en pakketten. In overleg met u bepalen wij welke Delivery Boxen en tassen het beste bij uw product passen. Neem contact met ons op voor advies! De Bezorg E-Bike is speciaal ontwikkeld voor de bezorging. Op de elektrische bezorgfiets kunnen verschillende soorten bezorgbakken bevestigd worden om uw pizza’s, maaltijden of pakketten te vervoeren. Desgewenst kan een bak voor- of achterop geplaatst worden. In de bezorgbakken passen warmhoudtassen.

Specificaties

Framemaat: 42 cm
Versnellingen: Shimano (Keuze uit: singel speed, 3sp Nexus, 7 sp Nexus)
Motor Bafang borstelloze voorwielmotor met 250W of 350W
Accu 468 Wh v.a. 13aH, afneembaar
Actieradius 60-120 km
Sensor Rem sensor, Accusensor & Trapsensor
Ondersteuning 3 of 5 standen
Remmen Handrem, Schijfremmen
Verlichting LED lampen, stroom via accu
 

Kopen

Bezorgbak: Inclusief bezorgbak*
Bestickering: Inclusief bestickering
Onderhoud 1 x onderhoud het eerste jaar op afspraak**
Verzekering Diefstalverzekering € 85 per jaar***
Onderhoud € 55 voorrijkosten en kosten onderdelen/arbeidsloon
Garantie 2 jaar garantie
€ 1799,- exclusief btw

Leasen

Bezorgbak: Inclusief bezorgbak*
Bestickering: Inclusief bestickering
Onderhoud 4 x per gedurende contract**
Verzekering Diefstalverzekering inbegrepen***
Onderhoud Inclusief grote reparaties****
Garantie 2 jaar garantie
€ 85,- per maand exclusief btw
 
* U krijgt een standaard fietsbak met sticker van uw bedrijf
** Iedere ebike heeft regulier onderhoud nodig en een defect valt dus ook niet per definitie onder de garantie, tenzij er sprake is van constructie- en/of materiaalfouten. Bij een leasecontract vallen slijtende onderdelen onder de voorwaarden van je contract (maximaal per kalenderjaar: 1 ketting, 4 setjes remblokken, 1 set buitenbanden, 1 tandwiel set en 1 remschijf). Voor uw lease ebikes komen wij gedurende contract 4 maal. Dit gaat volledige op afspraak. Als u de ebike koopt, heeft u het eerste jaar 1 maal recht op een servicebeurt.
*** De diefstal verzekering valt onder ENRA verzekering. Budget Bike is slechts de tussenpersoon.
**** Wij komen binnen 24 uur wanneer de ebike niet werkt zonder duidelijke reden (bijv. elektrische storingen). Wij komen enkel voor cruciale mankementen, zoals de accu, motor en versnellingen. Wij komen geen banden plakken, zadel vervangen of lampje vervangen.
Klantenservice ×

Meestgestelde vragen

Hoe wordt mijn fiets geleverd?

Je nieuwe fiets wordt rijklaar bij je geleverd. Onze gediplomeerde monteurs lopen de fiets volledig na. Spaken worden gespannen, versnellingen worden afgesteld en eventuele accessoires worden direct bevestigd. Ze maken ook nog een testrit, om zeker te weten dat alles in orde is. Hoef je dan helemaal niets zelf te doen? Nee hoor. Na levering kan je direct op pad gaan met je nieuwe fiets. Ideaal toch?


Wat is de levertijd van een fiets?

Per framemaat wordt aangegeven wat de levertijd is van de fiets. Als de fiets bij ons op voorraad is, dan kan je zelf bij het afronden van de bestelling een gewenste bezorg- of afhaaldatum kiezen. Moet de fiets nog worden geproduceerd? Dan vind je bij de betreffende maat de datum waarop wij verwachten dat de fiets bij ons binnen komt. 

Hou er wel rekening mee dat de levertijd uitgesteld kan worden door de leverancier door onvoorziene zaken. Wij streven er altijd naar om je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen als dit het geval is.


Hebben jullie winkels waar ik kan proefrijden?

Wij hebben 20 winkels waar je op een groot deel van de fietsen uit ons assortiment kan proefrijden. Kom langs en ervaar zelf het verschil tussen de fietsen. Onze medewerkers staan voor je klaar voor deskundig advies en helpen je graag om de fiets te vinden die echt bij je past.


Hoe bepaal ik welke framemaat het beste bij mij past?

Bij iedere framemaat staat de beste passende gemiddelde lichaamslengte vermeld. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste framemaat aanschaft, dan kan je dit berekenen d.m.v. het opmeten van je binnenbeenlengte. Meet de binnenbeenlengte zonder je schoenen aan. Dat doet je door je benen zo’n 15 cm uit elkaar te zetten en de afstand tussen de grond en kruishoogte te meten. Als je deze lengte (in cm) vermenigvuldigt met 0.68, krijg je de bijbehorende framemaat.

Waar ben je naar op zoek?
Heb je nog vragen?
Copyright © 2021-present BudgetBike.nl, Inc. All rights reserved.