Partij aankoop

Naast onze gewone fietsverkoop. Bieden wij ook Budget Bike zakelijk. Met deze dienst kunt u als bedrijf zijnde vele voordelen uithalen. Zo kunt u tegen een gereduceerd prijs een bulk fietsen aanschaffen. Of dit voor u personeel is of voor verkoop.

Promotie Fiets

Naast het verkopen van fietsen, doen wij ook aan aangepaste fietsen. Dit kan een gewone fiets, ebike of een bakfiets zijn. Dit kunt u gebruiken om een bepaalde dienst en/of product te promoten.

Fietsonderhoud

Ben u in het bezit van meerdere fietsen en/of ebikes? En wilt u dat deze fietsen altijd de weg op kunnen? Dan kunt u bij Budget Bike voor een onderhoudspakket gaan. Dit houdt in dat wij u fietsen en/of ebikes onderhouden. Waardoor u weer kunt concentreren op uw core-business. Dit is zeer geschikt voor bezorgservices of bedrijven die fietsleases aanbieden. Uiteraard staan wij open voor andere branches zoals verenigingen, scholen en andere particulieren.Wij kunnen ook een eenmalige onderhoud doen. Denk hierbij aan scholen die het VVN fietsexamen houden of net voor de winter ervoor willen zorgen dat de leerlingen veilig de weg opgaan.

Vakbekwaam personeel

Bij Budget Bike ‘de Fietsspecialist’ staat vakmanschap hoog in het vaandel. Wij verkopen u niet zomaar een fiets, wij geven u oprecht advies over welke fiets het beste bij u past. U bent altijd welkom in onze winkels voor het maken van een proefrit.

Bekende A-merken

Veiligheid, comfort en zekerheid zijn voor Budget Bike zeer belangrijk. Daarom bestaat ons assortiment fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires uit kwaliteitsproducten van bekende A-merken.

Service in de buurt

Mocht er iets met uw fiets aan de hand zijn, dan staan wij voor u klaar om u weer veilig op weg te helpen. Als een reparatie iets langer duurt in onze werkplaats, kunt u bij ons gebruik maken van een leenfiets. Zodat u onbezorgd verder kunt fietsen.

De laagste prijsgarantie

De laagste prijsgarantie

Gratis verzending

Gratis verzending*

100% rijklaar afgeleverd*

Gratis achteraf betalen

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking

Budget Bike gebruikt cookies. Zie onze Privacy Policy voor meer informatie.