Kreidler Fietsen & E-Bikes

Weer zo'n prachtige merk. Ook met Kreidler hebben wij een jarenlange samenwerking. Wat ooit begon met het maken van brommers. Is nu één van de meeste gewilde merken in Europa. Tegenwoordig maakt dit Duitse merk fietsen van uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen!
En gelukkig heeft Budget Bike Leiden de nieuwste modellen in onze showroom. Zowel elektrische fietsen, als gewone fietsen.

Kreidler fietsen bij Budget Bike Leiden

Mocht je ’s ochtends vroeg toevallig langs de straat »An der Schmiede 4« in Oldenburg gaan, zul je merken, dat bij Kreidler reeds gedurende de vroege uurtjes vleitig gemanaged, ontwikkeld, ingekocht, gecontroleerd en vooral dingen geproduceerd worden. Wij staan zo vroeg op, omdat wij een passie hebben, die ons elke dag weer tot de beste prestaties aanspoort. Deze passie heet »fi ets«. Men vraagt ons vaak, wat de oorsprong van ons enthousiasme is. Verbinden wij met de fi ets het eerste gevoel van grenzenloze vrijheid? Of dat van de eerste zelfstandigheid? Of is het gewoon de eerste fascinatie van de snelheid die ons in zijn ban heeft getrokken?

every day, every way

Kreidler Elektrische fietsen

Kreidler fietsen

every day, every way

Catalogus gezocht?
Die hebben we in het bos gelaten.

We zien af van gedrukte catalogi en leveren bovendien een actieve bijdrage aan het behoud van onze bossen door bomen te planten en samen te werken met het "Blue Planet Certificate".

Met onze fietsen leveren we altijd al een duurzame bijdrage aan het milieu. Om nog iets meer te doen zien we nu ook af van de productie van catalogi en laten het papier liever in het bos. Want dat ligt ons na aan het hart. Zoveel zelfs dat we, in samenwerking met het "Blue Planet Certificate", elke maand bomen planten - voor uw en onze toekomst. Meer informatie over het NatureFund en het Blue Planet Certificate vindt u op www.blueplanetcertificate.com.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking

Budget Bike gebruikt cookies. Zie onze Privacy Policy voor meer informatie.