Fietsaccu reviseren Leiden

Accu reviseren is aantrekkelijker dan nieuwe accu kopen.
Een nieuwe accu is bijna in alle gevallen duurder dan reviseren. Dat komt mede door de overige onderdelen van uw accu. Ook omdat de techniek vooruit gaat. Worden de oude energiecellen duurder.

Met accurevisie bedoelt men, dat de versleten energiecellen vervangen worden door nieuwe energiecellen. Omdat de techniek van accu's vooruitgaat, kan het zo zijn dat je accu zelfs beter presteert na de revisie. Tijdens het reviseren worden alleen de energiecellen vervangen, de behuizing blijft het zelfde.

Ervaart u problemen met uw elektrische fiets of merkt u dat de kracht achteruit is gegaan? Maakt u zich geen zorgen, bij Budget Bike kunt u kiezen voor om uw fiets accu revisie. Hoe dat in z’n werk gaat? Als eerst testen wij de accu uitvoerig. Is de accu te reviseren dan vervangen we de cellen en balanceren deze uit. Al jarenlang zijn wij specialist op het gebied van het reviseren van elektrische fiets accu’s, dit kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. Vervolgens sturen wij de accu weer naar u op of komt u gewoon de accu ophalen.

Accu reviseren is aantrekkelijker dan nieuwe accu kopen.

Accu reviseren Leiden
UW FIETSACCU VOORDELIG WEER ALS NIEUW!
Wij herstellen uw fietsaccu
Veilig en betrouwbaar
Gratis verzending
Veilig achteraf betalen
UW FIETSACCU VOORDELIG WEER ALS NIEUW!
Wij herstellen uw fietsaccu
Veilig en betrouwbaar
Gratis verzending
Veilig achteraf betalen

Stap 1

Breng of stuur de accu op.

1. Na overleg met ons stuurt u de accu op samen met de contact sleutel en de lader op. Of komt u de accu brengen.

Stap 2

Test & Fix.

2. We meten uw accu op, om precies te weten hoe erg de accu vermoeid is. Daarna vervangen wij de vermoeide energiecellen, door nieuwe cellen. Meestal zijn de nieuwe energiecellen krachtiger dan de oude. Dit komt omdat de techniek vooruit gaat.

Stap 3

Accu leveren naar de klant.

3. De accu ondergaat de laatste tests. Wij de testen de oplaadtijd, de oplaadvermogen en de actieradius. Vervolgens maken wij met u een afspraak voor de levering of ophalen.

Contacteer ons

optioneel
Budget Bike Leiden
Haven 14, 2312 MH Leiden


KvK nr: 27371332
BTW nr:NL239654067B01
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking

Budget Bike gebruikt cookies. Zie onze Privacy Policy voor meer informatie.