Ook op zoek naar een geweldige moederfiets?
Ontvang nu 50% op alle kinderzitjes.

Moederfietsen zijn helemaal in,bestel vandaag nog uw moederfiets met een kinderzitje, voor of achter.

Het is nooit makkelijk geweest om de juiste fiets te kiezen. Een fiets waarmee je van alles kan. Vooral zo'n moederfiets. Wil je 1 kind of 2 kinderen op vervoeren? Wil je boodschappen mee doen en mee naar de sportschool bijvoorbeeld? Allemaal belangrijke vragen.

In alle gevallen hebben onze moederfietsen, ongeacht het merk, een dubbele standaard. Zo blijft uw fiets altijd staan, ook als u 2 kinderen vervoert. Daarnaast hebben onze moderfietsen in vele gevallen ook een stuurslot. Hiermee blijft de stuur op 1 positie. Bekijk hieronder onze aanbod qua mamafietsen en mocht je niet uitkomen, bel dan één van onze sepcialisten in de zaak.

Neem je kinderen mee en kom eens een moederfiets proberen in onze filialen. Handig, want je weet meteen of wat je in je hoofd hebt ook werkt zoals de bedoeling is. Wil je een kinderzitje, dan kan de dealer dit meteen voor je monteren en kun jij kijken of je nog goed kunt trappen en je niet met je knieën tegen het zitje aan komt. Onze specialisten weten precies wat zij moet doen om jou de perfecte mamafiets te bezorgen.

Moederfietsen

Tweedehands Moederfietsen

Kinderzitjes voor moederfietsen

Kies bewust.
Kies een kinderzitje!

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking

Budget Bike gebruikt cookies. Zie onze Privacy Policy voor meer informatie.