Over ons

In 2007 is Budget Bike als familiebedrijf begonnen met het verkopen van 2e hands fietsen. De twee broers kochten massaal fietsen in via marktplaats en begonnen deze te recyclen en op te knappen om er weer goede en veilige fietsen van te maken. In studentenstad Leiden en met het eerste filiaal aan de drukke studentenstraat “Hogewoerd” bleek deze formule een succes!

De ondernemingsdrang van de broers en het succes van de winkel leidde tot een tweede groter filiaal aan de Haven in Leiden waar ook nieuwe fietsen en e-bikes onderdeel zijn van het assortiment. De formule bleef hetzelfde; goede fietsen aanbieden voor een zeer lage prijs. Budget Bike is inmiddels een fenomeen geworden in de regio en verkozen tot Tweewielerwinkel van het jaar 2018 in Leiden.

Met klanten uit de agglomeratie van Leiden, maar ook uit Alphen aan den Rijn en Den Haag. Budget Bike breidt haar assortiment uit. E-bikes,Transportfietsen en bakfietsen werden ook verkocht. Eind 2018 realiseert Budget Bike haar webshop. Budget Bike merkt op dat er meer vraag is naar betaalbare fietsen en e-bikes. Met de website wil Budget Bike zich gaan richten op de randstad. 

Buget Bike tijdens bekendmaking van de winnaars

Vakbekwaam personeel

Bij Budget Bike ‘de Fietsspecialist’ staat vakmanschap hoog in het vaandel. Wij verkopen u niet zomaar een fiets, wij geven u oprecht advies over welke fiets het beste bij u past. U bent altijd welkom in onze winkels voor het maken van een proefrit.

Bekende A-merken

Veiligheid, comfort en zekerheid zijn voor Budget Bike zeer belangrijk. Daarom bestaat ons assortiment fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires uit kwaliteitsproducten van bekende A-merken.

Service in de buurt

Mocht er iets met uw fiets aan de hand zijn, dan staan wij voor u klaar om u weer veilig op weg te helpen. Als een reparatie iets langer duurt in onze werkplaats, kunt u bij ons gebruik maken van een leenfiets. Zodat u onbezorgd verder kunt fietsen.

De laagste prijsgarantie

De laagste prijsgarantie

Gratis verzending

Gratis verzending*

100% rijklaar afgeleverd*

Gratis achteraf betalen

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking

Budget Bike gebruikt cookies. Zie onze Privacy Policy voor meer informatie.