Ruil uw oude e-bike in voor kortingen tot wel € 900,- en ontvang bovendien tot 30% korting op accessoires bij aanschaf van een nieuwe e-bike.

Budget Bike Leiden organiseert E-bike Opstapdag op zaterdag 13 julie. Kom jij ook?

Het aantal fietskilometers per jaar neemt toe. Hierin heeft de elektrische fiets een groot aandeel. Jong en oud stappen steeds vaker op de fiets met trapondersteuning. De e-bike maakt het niet alleen aantrekkelijk om lange afstanden op de fiets af te leggen en verkeersdrukte te omzeilen, maar de fiets met trapondersteuning is ook milieuvriendelijk en heeft een positieve invloed op de gezondheid. Zo ben je lekker in de buitenlucht en meer in beweging. Om de juiste keus te maken bij de aanschaf van jouw e-bike zijn onafhankelijk advies en jouw eigen ervaring essentieel. 

Wil je graag meer weten over de elektrische fiets of heb je interesse in een uitgebreide proefrit? Kom dan op zaterdag 13 juni naar de E-bike Opstapdag bij de grootste fietsenwinkel van Leiden en overtuig jezelf!

Tijdens de E-bike Opstapdag bij Budget Bike vertellen onze fiets experts jou alles over de elektrische fiets en krijg je onafhankelijk en deskundig advies over de e-bike die het beste bij jou past. Zo krijg je de kans om de e-bikes écht te ervaren. Er zullen aantal vertegenwoordigers van verschillende merken aanwezig zijn. Wij heten je van harte welkom!

Enkele E-bikes van ons

Tweedehands E-bikes

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking

Budget Bike gebruikt cookies. Zie onze Privacy Policy voor meer informatie.