Al ruim twee decennia zorgt FLYER voor premium e-bikes van hoge Zwitserse kwaliteit. Bij ons merk draait het allemaal om innovatiekracht, oog voor detail, zorgvuldigheid en gevoel voor design.

FLYER staat bekend als e-bikepionier die haar stempel heeft gedrukt op de ontwikkeling van de elektrische fiets en zo sterk heeft bijgedragen aan de populariteit ervan. De ervaring en knowhow worden dag in dag uit gebruikt om de e-bikes nóg beter te maken. FLYER concentreert zich volledig op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen. De drie segmenten waar FLYER zich binnen de e-bikes op focust zijn:

FLYER concentreert zich volledig op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen. De drie segmenten waar FLYER zich binnen de e-bikes op focust zijn:

Tour: De FLYER Tour e-bikes zijn ideaal voor dagelijks gebruik en of lange fietstochten. Kenmerkend aan de FLYER toerfietsen is dat ze over een maximaal comfort, een rechte zithouding en zeer hoge stabiliteit beschikken. Grote afstanden worden afgelegd met een minimale krachtsinspanning.

Urban: De FLYER Urban e-bikes kenmerken zich door een modern en sportief ontwerp passend bij de stedelijke dynamiek. Met de FLYER Urban e-bike wordt een bestemming snel op een milieubewuste en sportieve manier bereikt. Ideaal voor woon- en werkverkeer.

Mountain: De FLYER e-MTB’s zijn ontworpen om de meest extreme en moeilijke terreinen met gemak de baas te zijn. Ze veranderen zelfs het meest onmogelijke traject tot een persoonlijk speelterrein.

Al ruim twee decennia zorgt FLYER voor premium e-bikes van hoge Zwitserse kwaliteit.

FLYER Elektrische fietsen

Fietstassen
Kinderzitjes
Fietssloten
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking

Budget Bike gebruikt cookies. Zie onze Privacy Policy voor meer informatie.