Koga Miyata Forest Mixed V21 Dames

Koga Miyata Forest Mixed V21 Dames

S2002068
Laatste items in voorraad
€ 249,00
Inclusief belasting

Budget Bike heeft de grootste collectie gebruikte fietsen en tweedehands e-bikes van Leiden en omstreken. Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by KOGA logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

Wielmaat (inch)
28
Framemaat (cm)
50
Kleur
Blauw/Zilver
Type versnelling
Derailleur
Aantal versnellingen
21
Type remmen
Handrem
Remsysteem
V-brake
Fiets categorie
Stad,Trekking
Verlichting
Batterijverlichting
Frametype
Dames
Type/Model
Damesfietsen
Merk
Koga
Leverdatum
2 - 4 werkdagen
1 Item

QUALITY CENTER KOGA biedt een compromisloze garantie op kwaliteit. We hebben fors geïnvesteerd in een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de materialen blootstelt aan de zwaarste testen. Daardoor zijn we in staat fietsen te bouwen met een grote duurzaamheid.

HANDGEBOUWDE PERFECTIE
Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in onze vestiging in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by KOGA logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

100 PROCENT
KOGA voert een intensieve controle uit op de fietsen die in Heerenveen gebouwd worden. Alle fietsen gaan één voor één op de testbank voor een nauwkeurige inspectie om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking

Budget Bike gebruikt cookies. Zie onze Privacy Policy voor meer informatie.