3 winkels bij jou in de buurt
Gratis proefrit altijd mogelijk
Garantie op nieuwe als tweedehands fietsen

Over ons

Buget Bike tijdens bekendmaking van de winnaars

Winnaar

In 2007 is Budget Bike als familiebedrijf begonnen met het verkopen van 2e hands fietsen. De twee broers kochten massaal fietsen in via marktplaats en begonnen deze te recyclen en op te knappen om er weer goede en veilige fietsen van te maken. In studentenstad Leiden en met het eerste filiaal aan de drukke studentenstraat “Hogewoerd” bleek deze formule een succes!

De ondernemingsdrang van de broers en het succes van de winkel leidde tot een tweede groter filiaal aan de Haven in Leiden waar ook nieuwe fietsen en e-bikes onderdeel zijn van het assortiment. De formule bleef hetzelfde; goede fietsen aanbieden voor een zeer lage prijs. Budget Bike is inmiddels een fenomeen geworden in de regio en verkozen tot Tweewielerwinkel van het jaar 2018 in Leiden.

Met klanten uit de agglomeratie van Leiden, maar ook uit Alphen aan den Rijn en Den Haag. Budget Bike breidt haar assortiment uit. E-bikes,Transportfietsen en bakfietsen werden ook verkocht. Eind 2018 realiseert Budget Bike haar webshop. Budget Bike merkt op dat er meer vraag is naar betaalbare fietsen en e-bikes. Met de website wil Budget Bike zich gaan richten op de randstad.

 


Onze gegevens:

Webwinkel handelend onder de naam:
Budgetbike.nl
Flevoweg 6E
2318 BZ Leiden
Nederland

Telefoon: + 31 071 207 0035
E-mailadres: service@budgetbike.nl

Handelsregister (KVK):68069758
BTW-nummer: NL857288799B01

Kantooradres:
Budget Bike XL
Flevoweg 6E
2318 BZ Leiden
Nederland

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Wij nemen vrijwillig deel aan deze geschillenbeslechtingsprocedure.

Klantenservice ×

Meestgestelde vragen

Hoe wordt mijn fiets geleverd?

Je nieuwe fiets wordt rijklaar bij je geleverd. Onze gediplomeerde monteurs lopen de fiets volledig na. Spaken worden gespannen, versnellingen worden afgesteld en eventuele accessoires worden direct bevestigd. Ze maken ook nog een testrit, om zeker te weten dat alles in orde is. Hoef je dan helemaal niets zelf te doen? Nee hoor. Na levering kan je direct op pad gaan met je nieuwe fiets. Ideaal toch?


Wat is de levertijd van een fiets?

Per framemaat wordt aangegeven wat de levertijd is van de fiets. Als de fiets bij ons op voorraad is, dan kan je zelf bij het afronden van de bestelling een gewenste bezorg- of afhaaldatum kiezen. Moet de fiets nog worden geproduceerd? Dan vind je bij de betreffende maat de datum waarop wij verwachten dat de fiets bij ons binnen komt. 

Hou er wel rekening mee dat de levertijd uitgesteld kan worden door de leverancier door onvoorziene zaken. Wij streven er altijd naar om je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen als dit het geval is.


Hebben jullie winkels waar ik kan proefrijden?

Wij hebben 20 winkels waar je op een groot deel van de fietsen uit ons assortiment kan proefrijden. Kom langs en ervaar zelf het verschil tussen de fietsen. Onze medewerkers staan voor je klaar voor deskundig advies en helpen je graag om de fiets te vinden die echt bij je past.


Hoe bepaal ik welke framemaat het beste bij mij past?

Bij iedere framemaat staat de beste passende gemiddelde lichaamslengte vermeld. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste framemaat aanschaft, dan kan je dit berekenen d.m.v. het opmeten van je binnenbeenlengte. Meet de binnenbeenlengte zonder je schoenen aan. Dat doet je door je benen zo’n 15 cm uit elkaar te zetten en de afstand tussen de grond en kruishoogte te meten. Als je deze lengte (in cm) vermenigvuldigt met 0.68, krijg je de bijbehorende framemaat.

Waar ben je naar op zoek?
Heb je nog vragen?
Copyright © 2021-present BudgetBike.nl, Inc. All rights reserved.