Retourneren

Wanneer de fiets en/of accessoire(s) niet voldoet aan uw wensen dan is het mogelijk deze terug te sturen. Vóórdat u een bestelling wilt annuleren dient u eerst ons telefonisch of schriftelijk per e-mail te contacteren. Let op, heeft u dit niet gedaan, dan wordt de fiets niet geaccepteerd! Annuleren en retourneren kan alleen binnen de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen na ontvangst van de fiets en/of accessoire(s). De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening en bent u verantwoordelijk voor juiste afhandeling van de zending. U kunt dat zelf regelen of onze dienst inroepen hiervoor. Het scheelt veel werk en gedoe en u houdt de kosten lager als wij het voor u doen. Wij regelen het namelijk graag voor u!

Retourkosten van onze dienst bedragen voor zendingen binnen Nederland:

  • €25,00 per pakketzending met accessoires,
  • €22,50 per fiets in doos (niet rijklaar) en
  • €25,00 per fiets die (100% rijklaar) is afgemonteerd
  • €45,00 per eBike die (100% rijklaar) is afgemonteerd
  • €65,00 per bakfiets die (100% rijklaar) is afgemonteerd

Wanneer de geretourneerde bestelling door ons is ontvangen, het zij door u of door ons geregeld, wordt uw order officieel geannuleerd. Uw oorspronkelijke betaling minus de terugzendkosten wordt dan aan u gecrediteerd. De creditering vindt plaats op de rekening waar u mee de betaling heeft voldaan. Budget Bike maakt gebruik van ING Bank. Het hangt van uw bank af wanneer het bedrag zichtbaar is op uw rekening.

Als u tijdens de bestelling heeft gekozen voor achteraf betalen (Klarna®) en u laat achteraf de order door ons retourneren, dan sturen wij u een betaallink om de retourkosten te voldoen via iDeal of een van de andere betaalopties. Wanneer wij de geretourneerde bestelling en de betaling van de retourkosten hebben ontvangen annuleren wij uw bestelling bij Klarna® en kunt u de ontvangen factuur als nietig beschouwen.

Houd altijd rekening ermee dat uw order alleen financieel gecrediteerd kan worden als u eerst telefonisch of schriftelijk per e-mail contact opneemt. Als u dit niet heeft gedaan kan uw order niet worden gecrediteerd!

Retourformulier

Bij het ruilen en retourneren verzoeken wij u ons retourformulier in te vullen en deze met de zending mee terug te sturen. Bij twee (of meer) zendingen moeten er twee (of meer) retourformulieren mee worden gestuurd. Wij kunnen uw retour niet zonder het formulier in behandeling nemen. Voor het retourneren van een fiets en/of accessoires geldt dat deze niet beschadigd mag zijn en in de originele of soortgelijke verpakking moet worden verstuurd. U mag uiteraard de fiets uitproberen voor zover dat redelijkerwijs nodig.

Copyright © 2021-present BudgetBike.nl, Inc. All rights reserved.