Over ons

Buget Bike tijdens bekendmaking van de winnaars

Winnaar

In 2007 is Budget Bike als familiebedrijf begonnen met het verkopen van 2e hands fietsen. De twee broers kochten massaal fietsen in via marktplaats en begonnen deze te recyclen en op te knappen om er weer goede en veilige fietsen van te maken. In studentenstad Leiden en met het eerste filiaal aan de drukke studentenstraat “Hogewoerd” bleek deze formule een succes!

De ondernemingsdrang van de broers en het succes van de winkel leidde tot een tweede groter filiaal aan de Haven in Leiden waar ook nieuwe fietsen en e-bikes onderdeel zijn van het assortiment. De formule bleef hetzelfde; goede fietsen aanbieden voor een zeer lage prijs. Budget Bike is inmiddels een fenomeen geworden in de regio en verkozen tot Tweewielerwinkel van het jaar 2018 in Leiden.

Met klanten uit de agglomeratie van Leiden, maar ook uit Alphen aan den Rijn en Den Haag. Budget Bike breidt haar assortiment uit. E-bikes,Transportfietsen en bakfietsen werden ook verkocht. Eind 2018 realiseert Budget Bike haar webshop. Budget Bike merkt op dat er meer vraag is naar betaalbare fietsen en e-bikes. Met de website wil Budget Bike zich gaan richten op de randstad.

 


Onze gegevens:

Webwinkel handelend onder de naam:
Budgetbike.nl
Flevoweg 6E
2318 BZ Leiden
Nederland

Telefoon: + 31 071 207 0035
E-mailadres: service@budgetbike.nl

Handelsregister (KVK):68069758
BTW-nummer: NL857288799B01

Kantooradres:
Budget Bike XL
Flevoweg 6E
2318 BZ Leiden
Nederland

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Wij nemen vrijwillig deel aan deze geschillenbeslechtingsprocedure.

Copyright © 2021-present BudgetBike.nl, Inc. All rights reserved.